Sumar

Apariţii în presă

8 Martie 2014 – ,,Ziua Femeii’’

s a fost sărbătorită de tinerii de la Centrul Educativ Tîrgu Ocna, în spiritul celor mai frumoase tradiţii româneşti. În acest sens, au fost organizate următoarele activităţi, în parteneriat cu comunitatea:
s- Organizarea unei expoziţii, în perioada 03.03 – 09.03.2014, la Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” Oneşti, cu obiectele confecţionate de minori ( mărţişoare, felicitări, obiecte din lut şi artizanale);
s- Proiectul de voluntariat ,,Martie – primăvară în suflet şi cuget’’, derulat în data de 05.03.2014, în baza protocolului de colaborare dintre centru şi Căminul Rezidenţial Pentru Persoane Vârstnice ,,Sfânta Parascheva’’ Tîrgu Trotuş, în cadrul căruia un grup de minori a susţinut un program artistic de muzică, teatru şi poezie. La finalul spectacolului, minorii au oferit mărţişoare şi felicitări confecţionate în cadrul activităţilor de terapie ocupaţională, bătrânilor cazaţi la acest centru.
s- Spectacol de muzică, teatru si poezie, prezentat persoanelor private de libertate aflate la Penitenciarul Bacău, în cadrul Activităţilor Interregionale (Regiunea N-E). Activitatea s-a derulat joi, 6 martie 2014, la activitate participând un grup de 8 minori.
s- Vineri, 07.03.2014, începând cu ora 11,00, a avut loc la sala de festivităţi a centrului, momentul artistic ,,Un zâmbet şi o floare de primăvară’’, care va cuprinde muzică, poezii, scenete şi dans. Activitatea s-a derulat în parteneriat cu Şcoala Gimnazială ,,Vasile G. Radu’’ Satu Nou, sub coordonarea doamnei profesor Grozescu Alina şi a doamnei învăţător Ionaşcu Ana, cadre didactice ale Centrului Educativ Tîrgu Ocna.
s- Scopul acestor acţiuni îl constituie dezvoltarea relaţiilor de colaborare cu partenerii din comunitate, atitudinea proactivă faţă de activitatea de voluntariat, sensibilizarea societăţii civile în legătură cu problematica reintegrării sociale a minorilor.
s Sursa: www.tgocna.ro [08.03.2014]

sus
telefon spital onesti0741 733 668 locatie Locaţies
facebook